Фільм «Путін» польського режисера Вего презентують на Каннському кінофестивалі

Джерело: Variety

Фільм “Путін”, створений польським режисером Патриком Вего, швидко здобуває популярність та привертає увагу дистриб’юторів по всьому світу. Цього тижня режисер презентуватиме фільм у Каннах, де він має намір привернути увагу ще більшої аудиторії разом із командою Kinostar.

За допомогою передових технологій комп’ютерної графіки (CGI) та штучного інтелекту (AI), фільм розкриває різні аспекти життя Путіна: від його дитинства до обрання президентом Росії та подій, що відбуваються під час його керівництва країною, включаючи війну в Україні.

Зазначимо, що у трейлері Путіна показали у брудному підгузку, як він бере участь у бойових мистецтвах та протистоїть Борису Єльцину.

За масштабом фільм “Путін” стає першим міжнародним проєктом режисера, який знаменується у світі кіно. Загальний обсяг продажу прав на показ фільму в кінотеатрах включає США, Канаду, ряд європейських країн, а також країни Азії.

Вего наголошує, що: “Путін” – це “не просто фільм, це відповідь на глобальний пошук мотивів та дій однієї з найзагадковіших фігур у сучасній політиці. Наша місія з цією постановкою полягає в тому, щоб надати глядачам знання, щоб зменшити повсюдний страх і невпевненість, які визначають наш час”.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про ситуацію на фронті станом на 22:00 17 жовтня. З початку доби загальна кількість бойових зіткнень вздовж всієї лінії фронту зросла до 191.

Виробничі потужності української дронової індустрії збільшилися у десять разів у 2024 році проти 2023 року. Про це повідомляє відомство з посиланням на дослідження дронової індустрії від Київської школи економіки та Brave1.