Понад мільйон гривень за визначення межі села: громада на Одещині оголосила тендер

Джерело: Prozorro

Територіальна громада на Одещині оголосила тендер для встановлення меж села на понад мільйон гривень.

Згідно з даними платформи державних закупівель Prozorro, такий тендер розмістила Визирська сільська рада Одеського району Одеської області. Її керівництво шукає виконавця послуги з розробки проєкту землеустрою щодо встановлення меж території громади.

Скриншот

Громада оцінила вартість робіт у 1,35 млн гривень. При цьому кошти планують виділяти з місцевого бюджету.

Переможець аукціону має виконати роботи до кінця поточного року – згідно з умовами тендеру він матиме надати:

  • проєкт землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населених пунктів;
  • проєкт землеустрою, які визначають нові або змінені межі населених пунктів в межах Визирської сільської територіальної громади, доступні для ознайомлення;
  • проєкт формування територій і встановлення меж сільських, селищних рад;
  • документацію, що встановлює територіальні межі сільських та селищних рад громади, включаючи плани розвитку та організації територій;
  • актуалізовані топографічні карти та плани села Визирка і прилеглих територій.

Нагадаємо, що СБУ викрила заступника міського голови – начальника управління житлово-комунального господарства однієї з місцевих громад в Одеській області, який в обмін на хабар обіцяв підприємцям перемогу в “будівельному” тендері.

  • Управління освіти Дніпровської районної державної адміністрації в Києві оголосило тендер на закупівлю туалетного паперу на понад 1,5 мільйона гривень.

1 липня президент Володимир Зеленський повідомив про відновлення контакту на найвищому рівні між Україною та Гамбією після понад 20-річної паузи.

Український військовий ветеран Віталій Верес на Всеукраїнських спортивних змаганнях серед ветеранів “Сильні України” здобув чотири золоті медалі, встановивши новий рекорд України.

Парламентарі планують збільшити штрафи за прослуховування російської музики у громадських місцях. Відповідний законопроєкт про внесення змін до ст.155 КУпАП щодо підвищення відповідальності за порушення законодавства закладами торгівлі, громадського харчування та сфери послуг у сфері обмеження публічного використання музичного продукту держави-агресора зареєстрували у Раді.

Минулого тижня 57 підрозділів Сил Оборони отримали додаткові 3800 одиниць техніки та спорядження від Благодійного фонду Сергія Притули.

Голова правління НЕК “Укренерго” Володимир Кудрицький розповів, що на зростання тривалості відключень упродовж минулих днів вплинули одночасно кілька факторів.