У Дніпрі затримали чоловіка за побиття жінок посеред вулиці

Джерело: Патрульна поліція Дніпропетровської області

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький повідомив, що в Дніпрі затримали чоловіка, який бив жінок просто посеред вулиці.

“Бив жінок прямо посеред вулиці. Знайшли, затримали”, – поінформував він.

За словами Білошицького, далі на чоловіка очікує слідство і суд.

Причини нападу на жінок поки що невідомі.

Скриншот

Музичний стрімінговий сервіс Spotify видалив сторінки низки російських виконавців, проти яких запровадили санкції Сполучені Штати Америки та Євросоюз за підтримку війни РФ проти України. Серед них зокрема Григорій Лепс, Шаман, Олег Газманов, Поліна Гагаріна, Чичеріна та гурт “Любе”.

26 червня канцлер Німеччини Олаф Шольц виступив у Бундестазі, категорично відкинувши так званий “мирний план” Путіна щодо умов переговорів у російсько-українській війні.

27 червня Апеляційна палата ВАКС залишила без задоволення скарги прокурора та захисту на рішення слідчого судді щодо застосування до колишнього заступника голови Офісу Президента Андрія Смирнова запобіжного заходу у вигляді застави у десять мільйонів гривень.

Надвечір 27 червня російські війська обстріляли Курахове на Донеччині з “Ураганів”. Внаслідок ворожої атаки повідомляють про двох загиблих, ще двоє осіб зазнали поранень.

У віці 49 років пішов з життя фронтмен американського рок-гурту Crazy Town Сет Бінзер, відомий також як Шифті Шеллшок.