Актриса «Бріджертонів» попросила додати більше оголених сцен у відповідь на осуд її фігури

Джерело: CNN

Ірландська акторка Нікола Кохлан, яка грає Пенелопу Фезерінгтон у серіалі “Бріджертони”, попросила додати більше оголених сцен у новому сезоні у відповідь на критику її тіла.

“Є одна сцена, де я дуже оголена на камеру, і це була моя ідея, мій вибір. Це просто було схоже на найбільше “йдіть на х*й” серед усіх розмов навколо мого тіла; це надзвичайно надало сил”, — розповіла Кохлан.

Актриса також сказала, що “спеціально попросила включити певні репліки та моменти”.

“Я відчула себе прекрасною в цей момент і подумала: “Коли мені буде 80, я хочу озирнутися назад і згадати, як до біса круто я виглядала!””, – додала вона.

Третій сезон частково присвячений стосункам Пенелопи та Коліна Бріджертона, якого грає Люк Ньютон.

Фото: Netflix

Кохлан розповіла, що під час зйомок сексуальних сцен з Ньютоном вони почувались комфортно.

“До кінця дня ми обоє лежали під ковдрою, не одягнені, просто відпочивали. Ми подумали: “Ось чому нудисти це роблять””, — сказала вона. 

Люк погодився на зйомку оголених сцен, сказавши, що їх міцна дружба втілилася на екрані. 

“У нас обох був схожий світогляд – це все одно, що знімати комедію, тому що тобі доводиться виявляти себе, відчувати себе відкритим і чимось ризикувати. Було важливо, щоб ми були друзями”, – сказав він. 

Третій сезон “Бріджертонів” вийшов на платформі Netflix 16 травня, а друга частина нового сезону зʼявиться 13 червня.

Вінтажний Ferrari Анджеліні Джолі буде виставлений на аукціоні Christie’s у Парижі 20 листопада.

У Венесуелі від жовтня почали святкувати Різдво. Міста прикрасили святковими декораціями, щоб відволікти населення від нещодавніх скандальних виборів.

Командування 123 бригади територіальної оборони проведе розслідування обставин загибелі командира батальйону Ігоря Гриба, який, як повідомляється, вчинив самогубство під час бойового завдання на Вугледарському напрямку.

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру очільниці Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи. Її взяли під варту.

Президент США Джо Байден заявив про сумнів, щодо того, що майбутні президентські вибори відбудуться “мирно”. Водночас він пообіцяв, що вони будуть “вільними та справедливими”.