Українська гімнастка у свій день народження стала призеркою на чемпіонаті Європи-2024

Джерело: Tribuna в Instagram

Українська гімнастка Таїсія Онофрійчук здобула бронзову медаль у вправах з обручем на чемпіонаті Європи-2024, який проходить в угорському Будапешті. Вона посіла третє місце у фіналі з результатом 34,900 бали.

Фото: optima.school

Золоту та срібну нагороди здобули дві представниці Болгарії.

Фото: EuropeanGymnastics

Цей день є особливим для Таїсії, оскільки сьогодні вона святкує своє 16-річчя.

Онофрійчук ще буде змагатися у двох фіналах: з м’ячем та зі стрічкою. Переможці у цих дисциплінах будуть визначені до 13:20 за київським часом.

Також варто додати, що в групових вправах Україна пройшла до фіналу в обох дисциплінах, які розпочнуться о 14:45 за київським часом.

Рятувальники завершили розбирати завали багатоповерхівки у Дніпрі, яку ворог потрощив понад тиждень тому.

На саміті у Вашингтоні НАТО планує зміцнити співпрацю з Південною Кореєю, зокрема щодо України.

Естонія передала Україні зенітно-ракетні комплекси малої дальності Mistral та ракети до них. Про це повідомило Міністерство оборони Естонії у суботу, 6 липня.

Улюбленець британців – кіт Ларі може покинути свій дім. В резиденції прем’єра на Даунінг-стріт побоюються через можливу ворожнечу між головним мишоловом Ларрі та кішкою Джо-Джо новообраного прем’єра Кейра Стармера.

Міністерство оборони повернуло Збройним силам України тисячі одиниць техніки. У відомстві зазначили, що “активно працюють над забезпеченням ЗСУ необхідними ресурсами”.