На Закарпатті затримано чоловіка через підозру у розбещенні 8-річної дівчинки

Джерело: поліція Закарпатської області у Facebook.

У Мукачеві (Закарпаття) на березі річки виявили оголених чоловіка і дитину. Поліціянти затримали його через підозру у розбещенні 8-річної дівчинки.

Правоохоронці отримали повідомлення 8 липня. Підозрюваний запевняв містян, що нібито це його дочка. Поліціянти встановили, що 62-річний чоловік почав чіплятися до дитини, коли вона вийшла зі свого подвір’я на прогулянку.

Зловмисник схопив її за руку та, погрожуючи, потягнув до місцевої водойми. Вже там він змусив її повністю роздягнутися та разом з ним піти купатися. У водоймі та на березі він став вчиняти інші розпусні дії.

Фото: Поліція Закарпатської області

Дитину одразу забрали дитину у безпечне місце. Чоловіка помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України (вчинення розпусних дій відносно малолітньої особи). Розв’язується питання щодо клопотання до суду для обрання запобіжного заходу, а саме тримання під вартою. За скоєне затриманому загрожує до 8 років за ґратами.

З родиною дитини працює ювенальна поліція.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про ситуацію на фронті станом на 22:00 18 вересня. Загалом від початку цієї доби відбулося 153 бойові зіткнення. Більш як 50% від загальної кількості боїв відбулися на Покровському та Курахівському напрямках.

Норвегія стала першою країною у світі, де кількість електрокарів перевищила кількість бензинових автомобілів. Прогнозується, що до 2026 року електричних авто у країні також стане більше, ніж дизельних.

Посли країн “Великої сімки” підтримали та привітали схвалення Радою закону щодо реформи митниці.