Кваден Бейлс, який має карликовість, зіграв у фільмі «Фуріоза: Шалений Макс. Сага»

Куаден Бейлз, хлопчик з карликовістю, зіграв у фільмі “Фуріоза: Шалений Макс. Сага”. Вперше про нього стало відомо у 2020 році, коли у мережу потрапило відео, де дитина скаржилася на безпомічність і біль у зв’язку зі знущаннями через його карликовість.

Він казав, що хоче закінчити життя самогубством через цькування.

Фото: Heroic Hollywood

Те відео поширила мати дев’ятирічного Куадена Бейлза, а воно своєю чергою стало вірусним і зібрало підтримку від користувачів соціальних мереж та зірок зі всього світу.

Згідно Daily Mail, Бейлз народився з формою карликовості, яка називається ахондроплазією.

Першим фільм, де зіграв Куаден, отримав назву “Три тисячі років туги” 2022 року. Утім режисер Джордж Міллер вирішив взяти його й у свій новий проєкт “Фуріоза”.

Ще з’явилося фото, як Куаден пройшов по червоній доріжці на прем’єрі фільму.

Фото: Don Arnold / Getty

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.