Переважно без опадів, вдень прогріє до +26°: прогноз погоди на 10 липня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків, у понеділок, 10 липня, деякі області України накриють опади у вигляді дощу.

На всій території України очікується мінлива хмарність. Вночі в Карпатах та на сході, вдень в Україні, крім крайнього заходу та півдня, місцями прогнозується невеликий короткочасний дощ. На решті території без опадів.

Вітер буде північно-західний, 7-12 м/с, вночі у південно-східних областях місцями пориви 15-20 м/с.

Температура повітря вночі дорівнюватиме 11-16°, у південній частині – до 19°; вдень – 21-26°, на півдні країни та Закарпатті – 25-30°.

У Києві сьогодні також мінлива хмарність. Вночі без опадів, вдень місцями очікується невеликий короткочасний дощ. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря по області дорівнюватиме вночі 11-16°, вдень – 21-26°. У столиці вночі – 14-16°, вдень – 22-24°.

Фото: Укргідрометцентр

США розслідують витік секретних даних розвідки, що стосуються планів Ізраїлю завдати удару по Ірану. Витік, який став публічним у п’ятницю, привернув увагу після того, як документи були опубліковані в Telegram на акаунті під назвою “Middle East Spectator”.

В Україні триває 967-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) сягли понад 678 тисяч осіб.

Китайський виробник дронів DJI подав до суду на Міністерство оборони США за внесення до списку компаній, котрі нібито співпрацюють з військовими КНР, заявивши, що це помилкове рішення, яке завдало йому значної фінансової шкоди.

У горах Ак-Сай у Киргизстані виявили тіла шести загиблих унаслідок сходження лавини.

Лідер Китаю Сі Цзіньпін закликав війська посилити свою готовність до війни, лише через декілька днів після того, як Пекін влаштував широкомасштабні військові навчання навколо Тайваню.