Інтернет-архів три дні зазнавав потужної DDoS-атаки

Джерело: сайт інтернет-бібліотеки

Інтернет-архів, масштабний ресурс для збереження і доступу до онлайн-інформації, став об’єктом DDoS-атаки, яка перешкоджала користувачам у доступі до більшості його послуг протягом трьох днів.

Попри цю атаку, дані на сайті залишилися недоторканими. Користувачі надалі мають можливість переглядати попередні сторінки, які вже відвідували.

Брюстер Кале, засновник Інтернет-архіву, заявив про посилення захисту сервісу, щоб забезпечити надійний доступ до цієї цінної бібліотеки. Хоча джерело атаки ще не встановлено, Кале додав, що бібліотеки та подібні ресурси стають все більш популярними мішенями для кібератак.

Збройні сили України здійснили прорив на черговій ділянці фронту в Курській області Росії. Підрозділи 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади ДШВ ЗСУ провели успішну операцію, прорвавши російський кордон.

Американська співачка Дженніфер Лопес та акторка, зірка серіалу “Диявол носить Прада” Меріл Стріп публічно підтримали Камалу Гарріс на президентських виборах у США.

В Одесі викрили та нейтралізували оперативно-бойову групу, пов’язану з російською воєнною розвідкою. Керівника групи та його помічника затримали за результатами спецоперації співробітників СБУ та ДБР.

Американського військовослужбовця Тревіса Кінга, який торік утік до Північної Кореї, засуджено до року ув’язнення, однак звільнено на підставі вже відбутого терміну.

Українська акторка, відома ролями у фільмах “Бачення метелика”, “Подружжя ДаДа”, “Поміж тіней”, Ріта Бурковська поповнила лави ЗСУ.