У Лос-Анджелесі на вулиці застрелили актора Джонні Вактора

Джерело: The Variety

У центрі Лос-Анджелеса грабіжники застрелили актора Джонні Вактора, відомого за ролями у серіалах “Головний шпиталь” і “Світ Дикого Заходу”.

За даними правоохоронців, інцидент трапився 25 травня.

У департаменті поліції Лос-Анджелеса поінформували, що троє зловмисників намагалися викрасти запчастину з автомобіля Вактора. Коли актор намагався їм завадити, один із злочинців вистрелив у нього.

37-річний Вактор помер у лікарні.

Джонні Вактор зіграв Брандо Корбіна у серіалі “Головний шпиталь”. Він також знімався у серіалах “Думати як злочинець”, “Пожежна частина 19” та інших.

  • У центрі Мангеттена (США) стався напад на відомого голлівудського актора Стіва Бушемі. На чоловіка напали незадовго до обіду на вулицях Нью-Йорка.

До лав Збройних сил України мобілізували мешканця Івано-Франківська, собака якого днями загриз чорного лебедя у місцевому парку.

Джерело: The Wall Street Journal За даними ЗМІ, РФ допомагає єменським хуситам скоювати атаки на…

Окружний прокурор Лос-Анджелеса Джордж Гаскон заявив, що рекомендуватиме суду переглянути вирок братам Менендесам, яких понад 30 років тому засудили до довічного ув’язнення за вбивство батьків.

Триває 975-та доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) сягли понад 685 тисяч осіб.

25 жовтня відзначають Всесвітній день опери, Всесвітній день макаронів, День панк-культури, Міжнародний день боротьби жінок за мир, Міжнародний день військового капелана та Всесвітній день невисоких людей. Християни сьогодні вшановують святих мучеників Маркіяна і Мартирія.