15-річна донька Анджеліни Джолі та Бреда Пітта відмовилась від прізвища свого батька

Джерело: Entertainment Tonight

Вів’єн Джолі-Пітт, 15-річна донька Анджеліни Джолі та Бреда Пітта, вирішила відмовитися від прізвища свого батька й тепер вона просто Вів’єн Джолі.

Фото: Moneycontrol

Згідно з повідомленнями та афішею бродвейської постановки The Outsiders, прізвище Пітт донька актора вже не використовує. Невідомо, чи це рішення є стилістичним для Вів’єн, чи вона змінила його на законних підставах. 

Старша донька колишнього подружжя акторів, Захара також відмовилась від прізвища Пітт, коли приєдналася до жіночого товариства в коледжі Спелмана в листопаді 2023 року. 

Анджеліна та Бред, які оголосили про розлучення у 2016 році, продовжують судову справу щодо їхніх дітей і активів, включно з  французькою виноробнею Château Miraval. 

Колишнє подружжя має шестеро дітей: 22-річний Меддокс, 20-річний Пакс, 19-річна Захара, 17-річний Шайло, та 15-річні близнюки Вів’єн і Нокс.

В зоопарку у Балтіморі (штат Меріленд, США) помер африканський пінгвін, який допоміг врятувати свій вид від вимирання, залишивши після себе понад 200 нащадків, та проживши набагато довше, ніж очікувалося.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Міністерство юстиції США повідомила, що в Канаді пакистанцю висунуто кримінальне звинувачення за нібито планування масового розстрілу євреїв у Нью-Йорку в річницю нападу ХАМАС в Ізраїлі 7 жовтня 2023 року.

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

В новому iPhone 16 від Apple використовуватимуть технологію нового покоління чіпів Arm, що стане останнім кроком у прагненні технологічного гіганта запровадити функції генеративного штучного інтелекту у своїх смартфонах.