Тизер «Моана 2» встановив рекорд за кількістю переглядів в історії Disney Animation і Pixar

Джерело: Hypebeast

Випущений кілька днів тому тизер-трейлер мультфільму “Моана 2” встановив рекорд, ставши трейлером з найбільшою кількістю переглядів в історії Disney Animations і Pixar. 

За перші 24 години після виходу трейлер переглянули понад 178 мільйонів людей, що зробило його найпопулярнішим в історії студії. 

Він побив попередній рекорд, встановлений мультфільмом “Думками навиворіт”, який досяг 157 мільйонів переглядів, і “Крижане серце”зі 116 мільйонами. 

Disney також планує випустити рімейк “Моани”, який минулої весни анонсував актор Двейн Джонсон. Відомо, що актор також зіграє роль Мауї в мультфільмі.

“Моана 2” вийде в кінотеатрах 27 листопада цього року.

Рік тому, 5 жовтня, 2023 року ворог завдав удару ракетою “Іскандер” по селу Гроза в Харківській області. Тоді загинуло 59 людей.

Внаслідок вторгнення Росії понад 140 тисяч кілометрів квадратних України забруднено мінами та іншими вибухонебезпечними предметами.

Президент США Джо Байден застеріг Ізраїль від атак по нафтових родовищах Ірану, запропонувавши розглянути альтернативні способи відповіді на нещодавню масовану ракетну атаку.

Чилійські вчені розробили вакцину для стерилізації собак. Відтак тваринам тепер не знадобиться хірургічне втручання для цієї процедури. Особливість вакцини у тому, що вона – зворотня.

Поліція Молодови попередила про плани зірвати вибори президента країни – зокрема шляхом захоплення урядових будівель – злочинними угрупованнями під керівництвом Росії.