У жінки з Канади кишкова система стала виробляти алкоголь

Джерело: CNN

У Канаді до лікарів звернулася жінка з незвичною проблемою — її кишкова система стала виробляти алкоголь. Спершу лікарі не вірили їй, тому її шлях був сповнений непорозумінь, відмов та безлічі випробувань, перш ніж їй поставили діагноз.

Упродовж двох років жінка з Торонто постійно зверталася до медичних закладів через стрімкі зміни у своєму стані здоров’я. Запаморочення, слабкість та втрата свідомості – це лише деякі зі симптомів, які вона відчувала. Проте, її питання та скарги на алкогольне сп’яніння не були взяті до уваги лікарями. Навіть попри те, що жінка стверджувала, що не п’є – лікарі не мали підстав не вірити їй.

Але згодом лікарі виявили, що рівень алкоголю в крові жінки може бути небезпечно високим. З іншого боку, її слова про те, що вона не п’є, залишалися без переконливого підтвердження.

Велика частина цієї загадки пов’язана з рідкісним медичним станом, відомим як синдром “автопивоварні”. У цьому стані кишкова флора перетворює вуглеводи в їжі на алкоголь, що може призводити до серйозних медичних проблем. Лікарі зазнали виклику визначення причин цього рідкісного стану та надання належного лікування.

Після ретельного дослідження та багатьох спроб встановлення діагнозу медики змогли прийняти рішення щодо лікування. Застосування фунгіцидів та обмежена дієта з низьким вмістом вуглеводів стали ключовими елементами лікувального процесу.

Внаслідок вечірньої атаки РФ по багатоповерхівці Києва вже відомо, що є загиблий та поранені.

Адміністратор NASA Білл Нельсон у п’ятницю, 25 жовтня закликав розслідувати дані ЗМІ про те, що засновник SpaceX Ілон Маск і президент Росії Володимир Путін підтримують регулярні контакти з кінця 2022 року.

В п’ятницю ввечері, 25 жовтня, ворог атакував українську столицю. Зафіксовано влучання у багатоповерхівку Києва.

За даними ЗМІ, китайський автовиробник Great Wall Motors розширює потужність своєї складальної лінії в Росії до 200 000 автомобілів з наступного року, прагнучи збільшити свою частку на російському автомобільному ринку.

Представники Гонконгу розповіли, що вони вперше виявили скам’янілості динозаврів у місті, на віддаленому та безлюдному острові.