Британського боксера Тайсона Ф’юрі вивели з пабу після того, як він випив занадто багато

Джерело: The Sun

Британського боксера Тайсона Ф’юрі вивели з пабу у Моркамбі, Ланкашир (Західна Англія), після того, як він випив надмірну кількість алкоголю. Інцидент стався у п’ятницю ввечері в барі Nowhere, де Ф’юрі перебував із друзями та фанатами.

Скриншот з відео

На кадрах з бару видно, як двоє охоронців виводять ексчемпіона на вулицю після того, як він перепив. На відео також видно, як Ф’юрі підіймається на коліна і вдаряється головою об ліхтарний стовп.

Ф’юрі проводив вечір у барі, який пропонує напої за близько 3 долари до 23:00.

Джерело, близьке до Ф’юрі, повідомило, що боєць не пив більше  року. Деякі вболівальники жартували, що Ф’юрі, здавалося, все ще похитувався після свого дев’ятого раунду в нокдауні в бою з Усиком, відео якого опубліковано в соціальних мережах.

“Цей чоловік — йо**на легенда, мультимільйонер, але він все ще такий же, як ти чи я. Ходить до пабу так само, як і ви, можливо, напивається також, як і ви. Я розумію, що він публічна особа, але він лише людина”, — сказав Діджей Скотт Ширинг

Луїза Чейсті пожартувала, що охорона, яка виводила Ф’юрі, є “найхоробрішими вишибалами Британії”. Інші вболівальники співчували боксеру, бо він, ймовірно, насолоджувався відпочинком перед наступним боєм з Усиком.

На іншому відео видно, як Ф’юрі повзає на колінах біля бару, схиливши голову на тротуар. Водійка, яка знімала це відео,  бачила, як він повзав на руках і колінах вулицею.

Діджей Скотт Ширінг виступив на захист боксера, зазначивши, що той із задоволенням позував для фотографій і навіть подарував одній дівчинці близько 25 доларів (20 фунтів)

  • Усик та Ф’юрі зустрінуться на рингу вдруге в цьому році після того, як українець здобув перемогу над британцем роздільним рішенням суддів 18 травня. Цей поєдинок став етапом у кар’єрі Усика, оскільки він став першим боксером в історії, який об’єднав чотири чемпіонські титули у надважкій вазі.
  • Український боксер Олександр Усик та британець Тайсон Ф’юрі готуються до реваншу, і вже відома дата цієї зустрічі. Згідно з оголошенням голови саудівського управління з розваг Туркі Аль аш-Шейха, бій за чемпіонство світу в гевівейті заплановано на 21 грудня цього року.
  • Реванш між ними було погоджено заздалегідь, і промоутер Ф’юрі Боб Арум підтвердив це у коментарі talkSPORT. Поєдинок відбудеться в саудівському Ер-Ріяді, місці, де раніше відбулася перша зустріч між цими двома великими боксерами.

Нове дослідження, засноване на ДНК, отриманій з людських кісток і зубів, витягнутих зі стародавніх поховань у Скандинавії – семи з району у Швеції під назвою Фальбігден, одного з прибережних районів Швеції неподалік від Гетеборга і одного з Данії, – припускає, що причиною неолітичного занепаду населення Північної Європи близько 5 000 років тому могли стати хвороби, зокрема чума.

Рятувальники завершили роботи на місці російського удару по пансіонату у Сумах.

Колегія суддів ВАКС визнала винуватим суддю Зарічного суду міста Суми Миколу Шершака в одержанні хабаря і засудила його до позбавлення волі строком на сім років.

Британська акторка Кейт Вінслет поділилася власними уявленнями про красу, зазначивши, що вважає зморшки “неймовірно гарними”.

Пані посол Євросоюзу в Україні Катаріна Матернова повідомила, що 400 мільйонів євро з першого траншу від прибутків із заморожених російських активів скерували на фінансування українських оборонних підприємств, зокрема на виробництво САУ “Богдана”.