На фронті загинула військовослужбовиця Шура «Ялта» Рязанцева (ОНОВЛЕНО)

Джерело: Yulia Zabelina/Facebook

Військовослужбовиця Шура Рязанцева з позивним “Ялта” померла від серцевої недостатності.

Фото: Шура Рязанцева/Facebook

Раніше Рязанцева була стилісткою, зокрема в Студії “Квартал 95” та на шоу “Орел і Решка”.

Жінка родом з Криму. У 2014 році брала активну участь у Революції гідності. Після незаконної анексії Криму поїхала на батьківщину, де в березні 2014 року її п’ять днів протримала в полоні окупаційна влада.

“У рідному Криму я оголошена в кримінальний розшук. у Росії так само… на Сході бойовики шукають дівчину з татуюванням НЕБЕСНА СОТНЯ… кажуть: “терористка…”. Я Українка, родом із Криму, УКРАЇНСЬКОГО!!! І Я ЦИМ ПИШАЮСЬ!!!”, — писала Шура у 2014 році.

У перший день повномасштабного вторгнення Росії Рязанцева пішла у військкомат і згодом вступила до підрозділу тероборони. Служила у десантно-штурмових військах та збирала кошти для потреб ЗСУ. 

2 червня Рязанцевій виповнилось 40 років.

“Сьогодні мені 40 років… нещодавно я приєдналася до нового військового підрозділу при ДШВ, хочу зібрати для оновлення амуніції”, – написала військовослужбовиця.

Сьогодні, 11 червня, стало відомо, що Шура “Ялта” Рязанцева померла.

Постійна представниця Президента України в АР Крим Таміла Ташева вшанувала військовослужбовицю.

“Пишуть що Шура Рязанцева загинула… не вірю… нещодавно їй виповнилось 40, вітали її…ну як так, наша Ялта…Ти так хотіла повернутись додому. Ялточка, вічна пам’ять, прекрасна”, – написала вона.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.