На Донеччині 15-річний підліток потонув у ставку

Джерело: Державна служба надзвичайних ситуацій

11 червня у Донецькій області під час купання у ставку потонув 15-річний хлопець. Трагедія сталася на місцевій водоймі у селі Копані Покровського району.

Місцеві жителі помітили, що підліток тоне, і викликали рятувальників. Проте його не встигли врятувати.

Водолази ДСНС знайшли тіло та передали поліції.

“Вчора о 15:20 рятувальники 19-го державного пожежно-рятувального загону прибули до місця події. До того вони отримали повідомлення про те, що на поверхні води почала тонути дитина. Рятувальники почали пошуки”, – розповіла речниця ДСНС у Донецькій області Вероніка Бахал.

Тіло дитини виявили на відстані 20 метрів від берега. Його підняли його на поверхню о 16:49.

Цього року на Донеччині вже фіксували випадки смертей на воді цього року.

“У нас на території Донеччини через бойові дії немає визначених місць для купання, водойми не обстежені. В принципі, на водоймах заборонено відпочивати, але все одно місцеві виходять купатися з настанням сухої та спекотної погоди”, – розповіла Вероніка Бахал.

Станом на 2 липня у столиці України спостерігається високий рівень забрудненості повітря.

2 липня президент Володимир Зеленський обговорив з майбутнім генсеком НАТО Марком Рютте взаємодію України з Північноатлантичним альянсом.

Сполучені Штати незабаром нададуть новий пакет безпекової допомоги Україні на понад 2,3 мільярда доларів. До цього пакету входитимуть ракети для протиповітряної оборони, протитанкова зброя та інші критичні боєприпаси із запасів США. 

В Одесі на вулиці Балківській на пішохідному переході автомобіль збив дівчинку. Рух на дорозі на той момент не регулювався світлофором через відсутність електропостачання.

В Україні активно створюють і використовують новітню зброю. Завдяки прагненню перехитрити ворога і великим інвестиціям, Україна стає центром для розробки автономних дронів та іншого озброєння.