Синоптики повідомили, де сьогодні дощитиме: прогноз погоди на 13 червня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків у четвер, 13 червня, частину українських областей накриють опади.

Короткочасні дощі – місцями з грозами – очікуються у південно-західній частині країни. На решті території – без опадів.

Вітер північно-західний, у західних областях з переходом на південно-східний, 5-10 м/с.

Температура повітря на півдні та сході коливатиметься від +27 до +32 градусів, на заході та Вінниччині +18…+23. У решті регіонів – +24…+29 градусів. На високогір’ї Карпат вдень від +12 до +17 градусів.

У Києві сьогодні хмарно з проясненням, без опадів. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Вдень у столиці +21…+23 градуси.

Фото: facebook.com/UkrHMC/

Російська економіка може постати перед проблемою “тихої кризи” у другій половині 2024 року. Аналітики пояснюють, що основні рушійні сили економічного зростання (споживання громадян і капітальні інвестиції) перебуватимуть під загрозою через ймовірне підвищення центробанком РФ ключової ставки.

Європейський Союз щонайменше вдвічі переоцінює свої потужності з виробництва артилерійських снарядів калібру 155 мм і порушує обіцянки обсягів поставок в Україну. За даними журналістського розслідування, європейські виробники здатні виготовляти приблизно вдвічі менше боєприпасів (БК), ніж заявляє Брюссель.

8 липня українська тенісистка Еліна Світоліна вшанувала загиблих внаслідок чергового масованого ракетного удару по Україні. Спортсменка вдягла чорну стрічку на Вімблдоні.

У приватному пологовому будинку “ISIDA” у Києві попередньо загинуло семеро людей. Внаслідок російської атаки пошкоджено будівлю медзакладу. 

Міжнародний валютний фонд (МВФ) планує обговорити зниження комісії для своїх найбільших позичальників, включаючи Україну. Це питання розглянуть після того, як деякі країни висловили занепокоєння через зростання витрат, спричинених вищими відсотковими ставками.