Леонардо Ді Капріо може зіграти Френка Сінатру в новому фільмі Мартіна Скорсезе

Джерело: Variety

Американський режисер Мартін Скорсезе, останній фільм якого “Вбивці квіткової повні” отримав 10 номінацій на “Оскар”, планує зняти два фільми: про Ісуса Христа та байопік про Френка Сінатру.

За даними видання, режисер хоче самостійно профінансувати фільм “Життя Ісуса”, в основу якого ляже однойменна книга Сюсаку Ендо 1973 року. Скорсезе має намір співпрацювати з зіркою “Мовчання” Ендрю Гарфілдом. Очікується, що виробництво розпочнеться цього року, а зйомки пройдуть в Ізраїлі, Італії та Єгипті.

Другим проєктом, над яким працює Скорсезе, є фільм “Сінатра”. Він, як зазначається, може мати певні проблеми, оскільки донька співака Тіна Сінатра контролює маєток свого батька і ще не дала своєї згоди на фільм.

Утім вже відомо, кого Скорсезе затвердив на головні ролі. Леонардо Ді Капріо зіграє самого співака, а Дженніфер Лоуренс – його другу дружину, акторку Аву Гарднер. Саме Гарднер стала причиною розриву шлюбу Сінатри з Ненсі Барбато, матір’ю Тіни.

Примітно, що майбутня картина уже викликає інтерес у великих студій і стримінгів через залучення двох найбільших кінозірок у головних ролях. Apple, яка профінансувала фільм “Вбивці квіткової повні” на суму $215 млн, хотіла б продовжити співпрацю зі Скорсезе, але Sony, як кажуть, є фаворитом, який отримає цей проєкт.

Також Скорсезе запланував співпрацю зі Стівеном Спілбергом над серіалом “Мис страху” для Apple TV+. Дві легенди виступатимуть виконавчими продюсерами проєкту, заснованого на фільмах Universal 1991 і 1962 років. Скорсезе був режисером нуарного трилера 1991 року, який випустила компанія Спілберга Amblin Entertainment.

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.