Бізнесмен звинуватив Apple у розлученні – що знайшла дружина в його iPhone

Джерело: The Times 

Бізнесмен готує судовий позов проти Apple, бо впевнений, що його розлучення стало наслідком текстів компроматного характеру, котрі його колишня дружина знайшла в його iPhone.

Чоловік організував зустрічі із жінками легкої поведінки і спілкувався з ними за допомогою месенджерів на своєму телефоні. Потім ці повідомлення він видалив, але виявилося, що вони весь цей час зберігалися на комп’ютері.

Він запевняє, що Річард – це несправжнє ім’я, і зізнається, що почав відправляти подібні меседжі в останні кілька років свого шлюбу, проте ніколи не залишав їх у телефоні і не думав, що їх хтось може прочитати.

Його дружина зайшла у той самий додаток зі спільного доступу до сімейного iMac, і він показав останнє відравлене повідомлення до жінки, з якою зраджував бізнесмен. Коли вона почала детальніше вивчати усі переписки, то знайшла дуже багато подібних повідомлень, котрі відправлялися з цього самого номера протягом семи років.

  • Сумочка Dior першої леді Південної Кореї Кім Кеон Хі вартістю понад 2000 доларів викликала звинувачення у хабарництві та скандал у правлячій партії незадовго до парламентських виборів у квітні.

 

Росіяни досягли значних тактичних успіхів на Покровському напрямку, зокрема ворог просунувся по кількох вулицях у місті Селидове.

У 1941 році впродовж двох днів, 29-30 вересня, в окупованому нацистами Києві було проведено перший масовий розстріл беззбройного цивільного населення.

29 вересня відзначається Всесвітній день серця, Міжнародний день глухих, Всесвітній день мігрантів і біженців; в Україні – День пам’яті трагедії в Бабиному Яру. За церковним календарем – день пам’яті святого преподобного Киріяка самітника.

За даними синоптиків, у неділю, 29 вересня, в низці областей України пройдуть помірні дощі, подекуди – пориви вітру до 15-20 м/c.

В США понад 50 людей загинули, а майже 3,5 мільйона залишилися без світла в суботу, 28 вересня, внаслідок сильного вітру та дощу, викликаних ураганом Хелен.