На Тернопільщині потрапив у ДТП автобус із 85 пасажирами

Джерело: ГУ ДСНС України у Тернопільській області

На Тернопільщині потрапив у ДТП рейсовий автобус, який прямував з болгарського міста Албене у Тернопіль.

“14 червня о 04:59 на автодорозі М-19 “Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече” в м. Чортків на кільцевій розв’язці об’їзної дороги, водій рейсового автобуса “Van Hool 9.27” сполученням “Албене (Болгарія) – Тернопіль” не впорався з керуванням та з’їхав у кювет”, – йдеться у повідомленні.

Фото: ДСНС

В автобусі на момент дорожньо-транспортної пригоди перебувало 85 осіб, з яких 55 – діти. Потерпілих внаслідок ДТП немає.

До ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди залучили черговий караул Чортківського гарнізону ДСНС. Рятувальники, що оперативно прибули до місця надзвичайної події, вжили заходів для недопущення виникнення пожежі.

Згідно з новими польськими освітніми правилами, від 1 вересня українські учні, які знайшли прихисток у Польщі, зобовʼязані вчитись у польській школі.

В Лондоні відкрили перший світі бар та тему 007 для шанувальників Джеймса Бонда.

Окупанти в суботу, 28 вересня, завдали авіаудару по Слатиному Харківської області. Загинули троє людей, ще щонайменше троє поранених.

У Данії під час розкопок великого поховання часів вікінгів виявили 50 добре збережених скелетів.

Велика Британія заборонила супермоделі Наомі Кемпбелл бути довіреною особою благодійної організації після того, як розслідування виявило, що кошти, зібрані на добрі справи, використовувалися на “нерозумні витрати”.