На Квентіна Тарантіно напали в ресторані Нью-Йорка

Джерело: New York Post

Антиізраїльські активісти напали на голлівудського режисера Квентіна Тарантіно, коли він обідав у ресторані Нью-Йорка в суботу, 15 червня.

Як розповіли у виданні, активісти прийшли до ресторану Che Li на St. Marks Place, де Тарантіно обідав наодинці, та почали викрикувати образи на його адресу.

Потім вони ногами намагалися дістатися вікон автомобіля Тарантіно.

Скриншот

Відомо, що Квентін Тарантіно одружений з ізраїльською співачкою Даніеллою Пік — дочкою культового ізраїльського поп-музиканта Свіка Піка — і живе у Тель-Авіві з дружиною та двома дітьми.

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) виявила під однією з лікарень у Бейруті підземний бункер, що належить терористичному угрупованню “Хезболла”, повідомив представник ЦАХАЛ, контр-адмірал Даніель Хагарі.

У соціальній мережі BlueSky виникли технічні проблеми після масових реєстрацій користувачів, які пішли з соцмережі X після рішення її власника Ілона Маска оновити функцію кнопки “Заблокувати” на платформі.

Міністерка фінансів США Джанет Єллен заявила, що США запровадять нові жорсткі санкції, спрямовані на стримування військових зусиль Росії в Україні, включаючи “посередників у третіх країнах, які постачають Росії критично важливі ресурси для її військових”.

Зірка американського серіалу “Спадкоємці” Гаррієт Волтер зіграє британську прем’єр-міністерку Маргарет Тетчер у драматичному серіалі “Браян і Маргарет”.

Туреччина без офіційного оголошення заборонила своїм експортерам переправляти до Росії американську продукцію військового призначення. Це сталося після того, як Вашингтон пригрозив Анкарі “наслідками” за підтримку російського ВПК.