Харківська ОВА планує витратити 410 000 гривень на розміщення інформації у ЗМІ

Джерело: Prozorro

У Харківській обласній військовій адміністрації планують витратити 410 000 гривень на публікації в онлайн-медіа.

Відповідно до вказаних даних, термін надання послуг діятиме від моменту підписання договору до кінця 2024 року. Кінцевий термін подання тендерних пропозицій – до 23:00 26 червня.

“Метою здійснення оперативного і всебічного інформування громадян щодо відновлення в Харківській області пошкоджених та знищених внаслідок збройної агресії РФ об’єктів, зокрема відбудови та ремонту житлової, освітньої, медичної, соціальної інфраструктури та інших об’єктів, які забезпечують життєво важливі послуги та комунікацію для населення регіону, шляхом розміщення на онлайн-медіа тематичних інформаційних матеріалів, у тому числі з офіційного вебсайту та публічних сторінок у соціальних мережах Харківської ОВА та керівництва Харківської ОВА”, – мовиться в обґрунтуванні тендеру.

Основні умови Харківської ОВА:

– мова розповсюдження повинна узгоджуватись з Харківською ОВА;
– обсяг надання послуги – не менше 100 матеріалів, серед яких як текстові, так і фото-, відео- або графічні матеріали
– термін надання послуги – до 13 грудня 2024

Послуга включає:

– розміщення в онлайн-медіа інформаційних матеріалів, наданих представником Харківської ОВА – Департаментом масових комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації , у тому числі з офіційного вебсайту та публічних сторінок у соціальних мережах Харківської обласної військової адміністрації та керівництва Харківської обласної військової адміністрації;
– редакційну підготовку, копірайтинг, рерайтинг, адаптація інформаційних матеріалів та інші заходи для публікації в онлайн-медіа;
– створення та розміщення в онлайн-медіа інформаційних матеріалів за наданою Харківською ОВА тематикою.

Президент України Володимир Зеленський зустрівся із заступником голови Меджлісу Наріманом Джелялом, якого напередодні звільнили з російського полону.

Студентка Українського Католицького Університету Юлія Лисак отримала стипендію Фонду Порошенка імені Героя України Тараса “Хамера” Бобанича. Річну стипендію ініціювали батьки Тараса Бобанича та керівництво УКУ, а Фонд Порошенка підтримав цю ідею.

В різні періоди російсько-української війни в медійному просторі з’являються теми, які звертають увагу на проблеми…

Міністерство оборони Білорусі заявляє, що Україна стягує війська до кордону, мінує території та будує загородження. Кажуть ситуація “непроста”, але “провокацій” поки що немає.

Заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський розповів, що російські окупанти продовжують викрадати тварин з”Асканії-Нової” і вивозити їх до Росії та окупованого Криму.