Їхали у відпустки: в Румунії перевернувся автобус з українцями. Є постраждалі

Джерело: Главком

Вранці 22 червня автобус з українцями потрапив у ДТП в Румунії.

Аварія сталася о п’ятій ранку, коли всі пасажири спали. Автобус перевернувся і впав на узбіччя.

Відомо, що пасажири їхали з Києва на відпочинок до Болгарії. У салоні туристичного автобуса перебували понад 50 осіб, серед них були й діти. Загиблих немає, кількох постраждалих госпіталізували.

Американський телерепортер Боб Ван Діллен, перервав свій прямий ефір про ураган “Хелен”, щоб врятувати жінку з автомобіля, що застряг у воді. На відео він стоїть під дощем з затопленим авто за спиною і розповідає, як жінка потрапила в небезпечну зону.

Артем Ковбасинський, 24-річний артист Клайпедського державного музичного театру, що в Литві, загинув на фронті 27 вересня. За словами друзів, він повернувся в Україну з Литви на початку війни. Артем вважав, що жити спокійно з коханою, доки в Україні війна — означає втратити гідність.

“Хезболла” опублікувала заяву, в якій підтвердила смерть свого лідера Хасана Насралли. Це поклало край його 32-річному перебуванню на посаді лідера угруповання.

Євросоюз рекомендує авіакомпаніям уникати повітряного простору Лівану та Ізраїля протягом найближчого місяця.

У Московській області було ліквідовано полковника Збройних сил Росії Олексія Коломєйцева, керівника 924-го державного центру безпілотної авіації.