Стівен Спілберг і Тайка Вайтіті працюватимуть над екранізацією твору «Джеймс»

Джерело: The Hollywood Reporter

Universal Teaming отримала права на твір Персіваля Еверетта “Джеймс” і тепер збирає команду для екранізації книги. До проєкту запросили Стівена Спілберга і Тайка Вайтіті.

Спілберг буде виконавчим продюсером проєкту через свою компанію Amblin Partners. З Вайтіті зараз ведуть перемовини, аби він став режисером адаптації.

Твір “Джеймс” – сучасне переосмислення роману Марка Твена “Пригоди Гекльберрі Фінна”. Події у книзі Еверетта повністю повторюють пригоди з книги Твена, однак з іншим головним героєм.

“Джеймс” став бестселером після того, як вийшов у продаж в березні. Твір є останнім у серії з 30 книг Персіваля Еверетта – фіналіста Пулітцерівської премії за книгу “Телефон” 2020 року.

Американський телерепортер Боб Ван Діллен, перервав свій прямий ефір про ураган “Хелен”, щоб врятувати жінку з автомобіля, що застряг у воді. На відео він стоїть під дощем з затопленим авто за спиною і розповідає, як жінка потрапила в небезпечну зону.

Артем Ковбасинський, 24-річний артист Клайпедського державного музичного театру, що в Литві, загинув на фронті 27 вересня. За словами друзів, він повернувся в Україну з Литви на початку війни. Артем вважав, що жити спокійно з коханою, доки в Україні війна — означає втратити гідність.

“Хезболла” опублікувала заяву, в якій підтвердила смерть свого лідера Хасана Насралли. Це поклало край його 32-річному перебуванню на посаді лідера угруповання.

Євросоюз рекомендує авіакомпаніям уникати повітряного простору Лівану та Ізраїля протягом найближчого місяця.

У Московській області було ліквідовано полковника Збройних сил Росії Олексія Коломєйцева, керівника 924-го державного центру безпілотної авіації.