Можливі короткочасні дощі: прогноз погоди на 24 червня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків, у понеділок, 24 червня, в низці областей України прогнозуються короткочасні дощі.

Хмарно з проясненнями. Короткочасні дощі, місцями грози, у більшості західних, вночі і північних областей та на крайньому півдні країни без опадів.

Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура на півдні та сході країни країни вночі 17-22°, вдень 28-33°; на решті території вночі 13-18°, вдень 21-26°.

У Києві сьогодні хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень короткочасний дощ, по області місцями гроза. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 13-18°, вдень 21-26°. У столиці вночі 15-17°, вдень 23-25°.

Фото: Укргідрометцентр

23 жовтня Європейський банк реконструкції та розвитку підписав угоду з Харковом на 25 мільйонів євро кредитних ресурсів та 10 мільйонів євро безповоротного гранту.

Міністерство охорони здоровʼя України створило механізми для проведення щеплення проти грипу в аптеках. Ініціатива спрямована на покращення доступу українців до цієї медичної послуги та дозволяє оперативно реагувати на епідемічні загрози.

Станом на 23 жовтня, внаслідок повномасштабної збройної агресії РФ, в Україні постраждало більше ніж 2230 дітей.

В Офісі Генерального прокурора розслідують можливі зловживання під час отримання прокурорами груп інвалідності. Згідно з попередніми результатами, загалом показник кількості осіб з інвалідністю в органах прокуратури не перевищує 10% по регіонам.

Генсек ООН Антоніу Гутерреш прилетів до Казані на саміт БРІКС і спробував коровай. Його візит до Росії різко розкритикував заступник головного редактора Bild Пауль Ронцхаймер.