З початку нового тижня деякі області України накриють дощі: прогноз погоди на 24 червня

Джерело: синоптикиня Наталка Діденко у Telegram

У ніч на 24 червня на південному заході України, зокрема в Одеській та Чернівецькій областях, а також на сході країни, очікуються грози. В інших регіонах не прогнозують опадів.

У понеділок, 24 червня, періодичні грозові дощі очікуються у північних областях, включаючи Волинь та Рівненщину. Решта території України проведе перший день нового тижня з сухою погодою.

Ввечері дощі прогнозують у Сумській, Чернігівській, Полтавській, Черкаській областях та в Приазов’ї. В інших регіонах буде сухо.

Протягом дня температура повітря коливатиметься в межах +22…+28 градусів, але у південних областях підніметься до +28…+32 градусів.

Київ зустріне понеділок з короткочасними дощами, місцями можливі грози. Температура вдень становитиме +22…+24 градуси. Спека малоймовірна, проте можливе підвищення вологості повітря.

Загалом на тижні в Україні дощів буде небагато, переважно у Карпатському регіоні. Температура повітря в середньому становитиме +25…+29 градусів, місцями на півдні та заході до +28…+32 градусів.

В суботу, 28 вересня, на заводі Tata Electronics на півдні Індії, який виробляє компоненти для iPhone, спалахнула пожежа. Щонайменше десять людей отримали медичну допомогу, двох госпіталізували.

Згідно з новими польськими освітніми правилами, від 1 вересня українські учні, які знайшли прихисток у Польщі, зобовʼязані вчитись у польській школі.

В Лондоні відкрили перший світі бар та тему 007 для шанувальників Джеймса Бонда.

Окупанти в суботу, 28 вересня, завдали авіаудару по Слатиному Харківської області. Загинули троє людей, ще щонайменше троє поранених.

У Данії під час розкопок великого поховання часів вікінгів виявили 50 добре збережених скелетів.