Nike розробила для спортсменів кросівки з масажером

Джерело: Nike

Компанія Nike об’єдналася з Hyperice, яка розробляє продукти для відновлення та покращення руху, щоб створити для спортсменів кросівки, здатні масажувати стопи.

Як зазначається, кросівки масажуватимуть ноги під час носіння за допомогою теплої температури та динамічного стиснення повітря.

“Це взуття містить унікальні подвійні камери Normatec, наповнені повітрям та забезпечені нагрівальними елементами. Камери живляться від акумуляторних блоків устілки. Вони призначені для нагнітання тепла в м’язи та тканини стопи та щиколотки. Управління здійснюється чотирма кнопками на задній частині кросівок”, – йдеться в описі до продукту.

Фото: Nike

За даними компанії Hyperice, спортсмени, які протестували взуття, зазначили, що після носіння цієї моделі їхні стопи та кістки “почувалися вільніше і легше”.

Ці кросівки вже тестують відомі спортсмени, серед яких бігун на довгі дистанції Еліуд Кіпчоге, футболіст Ада Хегерберг, баскетболіст Леброн Джеймс та гольфіст Том Кім.

Для комерційного придбання ця модель кросівок поки що недоступна.

Президент Володимир Зеленський погодився з можливістю переговорів із главою РФ Володимиром Путіним задля закінчення війне. Однак, зауважив на важливій умові: переговори між Україною та Росією можуть відбуватися “через посередників”.

Лідер фракції “Європейська Солідарність” Петро Порошенко закликав Львівську міськраду пришвидшити розв’язання питанням з відбудовою музею генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича на Білогорщі. Політик нагадав, що запропонував власним коштом відновити будівлю, проте місцева влада досі зволікає з рішенням.

30 червня день народження українського політичного та державного діяча, Головнокомандувача Української повстанської армії Романа Шухевича, котрий своїм життєвим шляхом здобув особливе місце в історії та вважається одним з найяскравіших лідерів руху за незалежність України.

В Оболонському районі Києва уламки ворожої повітряної цілі впали на житловий будинок, внаслідок чого відбулося загоряння кількох квартир. Наразі відсутня інформація про постраждалих.

Аналіз даних тисяч польотів показав, що російські ВПС глушили GPS-звʼязок на сотнях британських військових рейсів. Так, з початку 2024 року під впливом опинився кожен четвертий літак. Глава Міноборони Великої Британії назвав такі дії “нерозсудливими”.