В Одесі росіяни знову влучили у склад мережі супермаркетів: кількість постраждалих зросла

Джерело: Одеська обласної прокуратури.

Російські військові зранку 24 червня знову атакували складські приміщення торговельної мережі. У червні 2023 року ЗС РФ також атакували склад “Таврії В” ракетою.

Внаслідок атаки росіян постраждало четверо осіб.

Суспільне Одеса” навело слова директора медичного закладу Євгена Григорьєва. Він розповів про трьох постраждалих.

Фото: “Суспільне Одеса”

Одного з них шпиталізували із закритою черепно-мозковою травмою та акубаротравмою. Двоє інших чоловіків, які зазнали поранень кінцівок, грудної клітини, отримуватимуть амбулаторне лікування.

Стосовно стану четвертого постраждалого даних не наводили.

Пожежу ліквідовано. Триває робота щодо поливання конструкцій.

Додамо, що у 2023 році внаслідок російської атаки загинули троє співробітників.

Засновник мережі “Таврія В” Борис Музальов прокоментував удар: “На нашому складі ніколи не було ні зброї, ні ракет, ні снарядів, ні вперше, ні зараз. Три сотні співробітників складу свідки цьому”.

Служба безпеки ФСБ РФ заявила, що веде розслідування ще проти трьох іноземних журналістів за репортажі на території Курської області, яку зараз контролюють українські війська. 

Станом на 20:00 28 вересня внаслідок авіаційного удару РФ по Сумах вже відомо про десять загиблих та 22 поранених.

Естонія, Латвія, Литва та Польща шукатимуть фінансування ЄС для будівництва мережі бункерів, загороджень, розподільних ліній і військових складів уздовж своїх кордонів з Росією та Білоруссю, повідомила Естонія.

Президент Грузії та лідери опозиції висловили свої обурення з приводу реклами, оприлюдненої правлячою партією, яка використала фотографії руйнувань в Україні, нібито стверджуючи, що тільки вона може зберегти мир з Росією.

Згідно з новими польськими освітніми правилами, від 1 вересня українські учні, які знайшли прихисток у Польщі, зобовʼязані вчитись у польській школі.