Ілон Маск удванадцяте став батьком – Bloomberg

Джерело: Bloomberg

Засновник компаній Tesla та Space X Ілон Маск на початку року став батьком удванадцяте.

За словами джерел видання, мати дитини, стать та ім’я якої тримаються у таємниці, – виконавча директорка Neuralink Шивон Зіліс. Це їхня третя дитина – у 2021 році Зіліс народила від Маска близнюків.

Загалом мільярдер став батьком уже 12-й раз.

Перша дружина Джастін народила йому 6 синів, старший з яких помер немовлям.

Із канадською співачкою Grimes, за наявною інформацією, Маск має трьох дітей з оригінальними іменами: синів X Æ A-12 (читається як Екс Еш Ей-Твелв) та Техно Механікус і доньку Ексу Дарк Сідерель (її батьки називають Y).

Міністерство внутрішніх справ України запропонувало Португалії допомогу в боротьбі з масштабними пожежами, які охопили центральну та північну частини країни.

У Верховному Суді прокурори домоглися повернення до комунальної власності земельної ділянки, виділеної Київрадою приватному товариству для забудови. Мова про земельну ділянку біля озера Вирлиця, яка ще з 1994 року зарезервована як цінна природна територія, що має значну рекреаційну цінність.

У Шотландії водолази виявили уламки британського військового судна, який було потоплено німецьким підводним човном у Північному морі майже 110 років тому.

Нове дослідження, засноване на ДНК, отриманій з людських кісток і зубів, витягнутих зі стародавніх поховань у Скандинавії – семи з району у Швеції під назвою Фальбігден, одного з прибережних районів Швеції неподалік від Гетеборга і одного з Данії, – припускає, що причиною неолітичного занепаду населення Північної Європи близько 5 000 років тому могли стати хвороби, зокрема чума.

Рятувальники завершили роботи на місці російського удару по пансіонату у Сумах.