Обвинувачений у вбивстві Тупака Шакура хоче вийти під заставу розміром $750 тисяч

Джерело: Associated Press

Колишній лідер банди з Лос-Анджелеса Дуейн Девіс, обвинувачений у вбивстві репера Тупака Шакура у 1996 році, планує попросити суддю відпустити його під домашній арешт, щоб підготуватися до суду за звинуваченням у вбивстві.

Зокрема Девіс має намір попросити дозволу внести заставу у розмірі 750 тисяч доларів, щоб його відпустили під домашній арешт із електронним наглядом.

Як зазначається, Девіс не визнав себе винним у вбивстві та залишається у в’язниці без права на заставу з моменту арешту 29 вересня біля свого будинку в передмісті Хендерсон. Суд над ним призначено на 4 листопада. Якщо його визнають винним, він може отримати довічне ув’язнення.

Фото: АР

Своєю чергою, прокурори попросили суддю окружного суду округу Кларка Карлі Кірні вимагати від Девіса доказів того, що кошти, використані для забезпечення його звільнення, отримано законним шляхом.

Офіційно спонсорами звільнення Девіса виступають страхові компанії Crum & Forster Insurance та North River Insurance Co. у Моррістауні, штат Нью-Джерсі.

Тупака Шакура розстріляли із пістолета в 1996 році, коли його автомобіль зупинився на світлофорі. За однією з найпопулярніших версій, напад на репера було організовано з метою захоплення контролю над студією Death Row Records, з якою співпрацював виконавець.

24 жовтня Палата попереднього провадження II Міжнародного кримінального суду дійшла висновку, що Монголія не співпрацювала під час арешту і видачі Володимира Путіна всупереч положенням Римського статуту, чим завадила діяльності Суду.

Американська співачка Тейлор Свіфт 7 жовтня зʼявилась на матчі Chiefs Game з штучним ластовинням на обличчі, спричинивши стрибок продажів блискіток на 2500%.

Прокуратура міста Ґлівіце направила до суду обвинувальний акт проти фермера Пьотра Г. і його дочки Агати Г., які під час протесту фермерів у лютому в місті Ґожице (Сілезія) вивісили на тракторі прапор СРСР і банер, адресований Володимиру Путіну.

Лідер РФ Володимир Путін не пам’ятає розмов з експрезидентом США Дональдом Трампом, під час яких нині кандидат від Республіканської партії нібито погрожував завдати удар по Москві у відповідь на вторгнення в Україну.

23-річний журналіст з міста Кумасі у Гані Абдул Хакім Аваль побив світовий рекорд з найдовшого обіймання дерева.