Сергій Жадан, який служить у Нацгвардії, опублікував нове фото: це відповідь хейтерам?

Джерело: Сергій Жадан/Facebook, Instagram і Олексій Бик/Facebook

Письменник і фронтмен гурту “Жадан і Собаки” Сергій Жадан опублікував фото з військовим і актором Михайлом Озеровим. Обидва митці служать у лавах Нацгвардії.

Підписав фото лаконічно: “З командиром)”

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Serhiy Zhadan (@serhiy_zhadan)

Ще 6 червня Жадан повідомив про те, що долучається до 13 бригади НГУ “Хартія”, командиром якої є Михайлом Озеров. Пізніше стало відомо, що інші учасники гурту “Жадан і Собаки” теж долучились до війська.

Можливо, ця публікація стала відповіддю на те, що недавно з’явилася фотографія лідера гурту “Жадан і Собаки”, де він зображений у цивільному одязі в одному з закладів Харкова.

Цей контроверсійний кадр вже коментував співак і військовослужбовець Нацполіції Андрій Хливнюк.

Жадан опублікував на своїй сторінці у Facebook скандальний заголовок з ЗМІ, де повідомлялося про те, що його зустріли у одному з закладів Харкова.

Письменник жартував, називаючи ситуацію “Хроніками Нарнії-2. По ходу, проблеми з маскуванням”. Лідер гурту “Бумбокс” у коментарях, відповів: “А Хливнюк в Америці воює”.


Разом з цим, Жадана висміяв військовий і поет Олексій Бик.

“Всіма забутий окоп під Вовчанськом. Накати 3,14дарів. КАБи. Касетка. Скиди і фпв. Але мужні наші захисники завжди знайдуть мить, щоб написати рідним смс. Наші сонечка, молимося за вас!”, – написав Олексій Бик.

Воронезька авіабаза Мальшево на півдні РФ у 160 км від кордону з Україною, може бути найважливішою та найбільш вразливою ціллю в Росії. Однак, поки що українські Сили оборони не отримали дозвіл на використання американського озброєння для знищення російських Су-34 на цій авіабазі.

У Генеральному штабі ЗСУ повідомили про оперативну інформацію на фронті станом на 22:00 30 червня. За добу відбулося 124 бойових зіткнення. Найгарячішим напрямком протягом дня залишався Покровський.

Північна Корея розкритикувала спільні військові навчання Південної Кореї, Японії та Сполучених Штатів, проведені цього місяця, заявивши, що такі маневри свідчать про переростання відносин між трьома країнами в “азійську версію НАТО”.

Народна депутатка Мар’яна Безугла заявила, що вирішила подати  заяву в Державне бюро розслідувань щодо порушення Головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським статті 351 Кримінального кодексу України, а саме “перешкоджання діяльності народного депутата України”.

30 червня командувач Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенант Олександр Павлюк повідомив про втрати російської армії за тиждень. Зокрема українські оборонці ліквідували 8340 росіян та знищили 1243 одиниці озброєння та військової техніки.