В Індії жінка знайшла живу кобру у посилці від Amazon

Джерело: The Independent

Жителька Індії на ім’я Танві виявила у коробці разом з контролером Xbox, який вона замовила у південному місті Бенгалуру, живу кобру.

Як розповіли у виданні, отруйна змія була приклеєна до пакувальної стрічки доставки Amazon India, тому не змогла завдати шкоди замовниці.

“Замовила контролер Xbox у @amazonIN і отримала разом з ним безоплатно змію!” – написала Танві на своїй сторінці в соцмережі Х.

Жінці вдалося зняти відео інциденту та поділитися ним у соцмережах, що викликало занепокоєння в інших індійців. Змію ідентифікували як окулярну кобру, яка походить зі штату Карнатака. Її спіймали та відпустили на волю.

Своєю чергою, Amazon India вибачилася, запевнивши, що розслідує інцидент. “Нам шкода, що ви зазнали незручностей із замовленням на Amazon. Ми хотіли б це перевірити”, – йдеться у повідомленні компанії.

Також компанія попросила клієнтку поділитися подробицями інциденту та пообіцяла зв’язатися з нею найближчим часом.

Згодом жінка отримала відшкодування, проте розкритикувала Amazon за недбалість та висловила занепокоєння щодо безпеки транспортування та складування.

“Що вони отримали за те, що ризикували своїм життям з дуже отруйною змією? Це порушення безпеки, спричинене недбалістю Amazon та їхньою поганою гігієною транспортування/складського зберігання і наглядом”, – наголосила Танві.

Користувачі соцмереж в Індії із занепокоєнням відреагували на таку доставку, проте деякі все ж поставилися до цього з гумором.

“Отже, Amazon тепер доставляє і кобру, ось чому Amazon є лідером в онлайн-покупках”, – прокоментував один із користувачів.

23 жовтня Європейський банк реконструкції та розвитку підписав угоду з Харковом на 25 мільйонів євро кредитних ресурсів та 10 мільйонів євро безповоротного гранту.

Міністерство охорони здоровʼя України створило механізми для проведення щеплення проти грипу в аптеках. Ініціатива спрямована на покращення доступу українців до цієї медичної послуги та дозволяє оперативно реагувати на епідемічні загрози.

Станом на 23 жовтня, внаслідок повномасштабної збройної агресії РФ, в Україні постраждало більше ніж 2230 дітей.

В Офісі Генерального прокурора розслідують можливі зловживання під час отримання прокурорами груп інвалідності. Згідно з попередніми результатами, загалом показник кількості осіб з інвалідністю в органах прокуратури не перевищує 10% по регіонам.

Генсек ООН Антоніу Гутерреш прилетів до Казані на саміт БРІКС і спробував коровай. Його візит до Росії різко розкритикував заступник головного редактора Bild Пауль Ронцхаймер.