Volkswagen відкликає понад 270 тисяч автомобілів через несправність електропроводки

Джерело: Reuters

Volkswagen відкликає понад 271 тисячу автівок у Сполучених Штатах через несправність електропроводки, що може вплинути на роботу подушки безпеки.

Згідно із заявою Національної адміністрації управління безпеки дорожнього руху США (NHTSA), виявлена несправність електропроводки може призвести до вимкнення подушки безпеки переднього пасажира, коли сидіння зайняте.

Відкликання стосуватиметься конкретних автомобілів моделі Atlas 2021-2024 років випуску, де система виявлення пасажирів (PODS) може мати збій в електропроводці.

У NHTSA додали, що дилери компанії Volkswagen безкоштовно замінять килимок датчика PODS і джгут проводів для постраждалих клієнтів.

Правоохоронці повідомили, що інформація про небезпечний тренд “хаффінг”, або ж “хромування” та “хромінг” серед дітей в Україні не відповідає дійсності.

Ізраїльські військові до річниці терактів 7 жовтня розширюють свої операції на кількох фронтах та готуються до “значної та серйозної” відплати Ірану за масштабну атаку балістичними ракетами на Ізраїль минулого тижня.

У селищі Велентенському на Херсонщині внаслідок російської атаки поранень зазнали жінка та водій швидкої допомоги. 

Згідно з індексом мільярдерів Bloomberg, генеральний директор компанії Meta Марк Цукерберг офіційно випередив засновника Amazon Джеффа Безоса й став другою найбагатшою людиною світу.

В заповіднику для слонів на півночі Таїланду внаслідок повені евакуюють понад 100 слонів та десятки туристів. Дві тварини загинули під час евакуації.