Кеті Перрі з’явилась топлес під відкритим пальто на модному показі Balenciaga

Джерело: Elle

Американська авторка Кеті Перрі відвідала показ високої моди Balenciaga в Парижі в одному зі своїх найсміливіших образів.

Співачка вийшла топлес, а зверху у відкритому чорному пальто. Вона поєднала цей образ з рваними легінсами та підборами. 

Фото: GETTY IMAGES

Вчора співачка одягла червону мінісукню з довгим шлейфом в готель Ritz, де влаштувала вечірку з прослуховуванням свого майбутнього синглу “Woman’s World”. На шлейфі сукні написаний текст пісень. 

Перрі готується до свого повернення в індустрію музики й збільшує кількість публічних виступів на підтримку випуску свого синглу. “Woman’s World” вийде 11 липня, після чого співачка планує знову гастролювати.

Станом на 16:00 п’ятниці, кількість бойових зіткнень вздовж усієї лінії фронту з початку доби зросла до 125. Ворог особливо активно на Покровському та Курахівському напрямках.

Міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс відреагував на візит Генсека ООН Антоніу Гутерреша до російської Казані, де проходив саміт країн БРІКС.

Друга партія північнокорейських солдатів незабаром вирушить до Росії, згідно з документами південнокорейської розвідки.

Служба безпеки та Національна поліція затримали 19 адміністраторів та дописувачів телеграм-каналів, які намагалися зірвати мобілізацію і публікували локації ЗСУ.

Президент України Володимир Зеленський відхилив візит Генерального секретаря ООН Антоніу Гутерреша в Україну через його участь у саміті в Росії, повідомило джерело AFP.