В аеропорту Делі обвалився дах: загинула одна людина

Джерело: Reuters

28 червня у головному аеропорту Індії – у столиці Нью-Делі – через негоду обвалився дах аеропорту. Як наслідок – одна людина загинула, ще вісім зазнали поранень.
та скасовано рейси з внутрішнього термінала.

За повідомленням міністра авіації Індії, через сильний вітер та дощ впала частина навісу у зоні вильоту першого терміналу. Це трапилась о 5 годині ранку, відтак польоти скасували до 14:00 за місцевим часом.

Після інциденту евакуювали всіх, хто перебував у першому терміналі та було розпочато розслідування.

За даними платформи відстежування рейсів Flightradar24, щонайменше 10 рейсів скасували, а 40 – затримали.

Станом на зараз рятувальна операція завершена.

На кадрах, опублікованих на індійському ТБ, видно, як металева колона на вході у термінал впала на автомобіль таксі.

За даними метеорологічного управління Індії, у районі аеропорту вранці за три години випало близько 148,5 міліметрів опадів, що більше, аніж в середньому за весь червень.

Чимало інших районів Делі також затоплені: на дорогах утворились затори, затопило навіть метро. Деякі мешканці повідомили про проблеми з електропостачанням.

За даними офіційних осіб, у найбільш густозаселеному штаті Індії – Уттар-Прадеш – за останні 48 годин сталась низка інцидентів, пов’язаних з опадами, внаслідок яких загинуло щонайменше 20 осіб, з яких семеро – через удар блискавками.

Сполучені Штати незабаром нададуть новий пакет безпекової допомоги Україні на понад 2,3 мільярда доларів. До цього пакету входитимуть ракети для протиповітряної оборони, протитанкова зброя та інші критичні боєприпаси із запасів США. 

В Одесі на вулиці Балківській на пішохідному переході автомобіль збив дівчинку. Рух на дорозі на той момент не регулювався світлофором через відсутність електропостачання.

В Україні активно створюють і використовують новітню зброю. Завдяки прагненню перехитрити ворога і великим інвестиціям, Україна стає центром для розробки автономних дронів та іншого озброєння.

Другий Західний окружний військовий суд у Москві заочно засудив українського журналіста Дмитра Гордона до 14 років позбавлення волі.

АТ “Укрзалізниця” поінформувала, що, вивчивши відгуки та досвід залізниць-патнерів, залучили експертів UAnimals, юристів, колег з Мінінфраструктури та вже подали на затвердження зміни стосовно до правил перевезення тварин.