Влаштував бійку з вболівальником: воротар Сербії потрапив у скандал на Євро-2024

Джерело: Telegraf.rs

Ваня Милинкович-Савич, голкіпер збірної Сербії, перед матчем третього туру групового етапу з Данією, влаштував бійку з фанатом в одному з барів у Мюнхені.

Один із сербських уболівальників зробив футболісту зауваження, адже той прийшов у бар перед важливою грою: “Що ти тут робиш? Ти повинен сидіти в розташуванні команди, а ти п’єш!”.

Голкіпер агресивно відреагував, спочатку на словах, а згодом і фізично. Охорона бару і власник закладу втрутилися в конфлікт.

“Я втрутився, схопив його за руку і сказав, щоб він пішов зі мною, але він відмовився. Усе сталося в саду ресторану. Я не чув, що вони говорили один одному. Я радий, що врешті-решт ми все вирішили”, — розповів власник бару.

До слова, Сербія зіграла внічию з Данією і вилетіла з чемпіонату Європи-2024.

АТ “Укрзалізниця” поінформувала, що, вивчивши відгуки та досвід залізниць-патнерів, залучили експертів UAnimals, юристів, колег з Мінінфраструктури та вже подали на затвердження зміни стосовно до правил перевезення тварин.

Українські прикордонники затримали трьох українців та одного росіянина на кордоні зі Словаччиною. В ДПСУ вважають, що чоловіки намагалися незаконно виїхати з України.

Американський уряд виділив 176 мільйонів доларів компанії Moderna на виготовлення вакцини проти пташиного грипу на тлі занепокоєння спалаху інфекції у корів у кількох штатах.

Журналіст та письменник, лавреат Національної премії України імені Тараса Шевченка Станіслав Асєєв отримав осколкове поранення на фронті.

Літо – пора відпусток, відпочинку, засмаги. Проте, варто пам’ятати, що сонце може нашкодити нашій шкірі.