Четверо загиблих, дитина у важкому стані: росіяни обстріляли Нью-Йорк у Донецькій області

Джерело: Донецька обласна прокуратура/Telegram

Російські війська скинули авіаційні бомби на селище Нью-Йорк у Донецькій області. Внаслідок атаки – четверо загиблих, а троє цивільних, включно з 8-річною дівчинкою, зазнали поранень.

Слідчі повідомили, що росіяни завдали бомбових ударів по Торецькій громаді. За попередніми даними, для атаки селища Нью-Йорк окупанти використали КАБи-250.

Один зі снарядів влучив у багатоквартирний будинок. Через руйнування під’їзду 5-поверхового будинку загинули четверо людей віком від 43 до 76 років.

Травм зазнали 39-річна жінка та її 8-річна донька. Їх госпіталізували з мінно-вибуховими травмами, забоями та контузіями. Стан дитини важкий.

Крім того, снаряд влучив у приватний сектор, поранивши 45-річного чоловіка.

У прокуратурі додали, що через обстріл пошкоджено приватні та багатоквартирні будинки.

  • Протягом 27 червня війська РФ інтенсивно обстрілювали Донецьку область, внаслідок чого загинуло п’ятеро осіб, ще два десятки – поранені. Серед постраждалих є діти.

Під час першої з 2018 року офіційної зустрічі глав урядів Німеччини та Польщі Олафа Шольца та Дональда Туска, що відбулася у Варшаві, сторони акцентували на важливості розв’язання спільних питань оборони на тлі російської військової агресії.

Microsoft поінформувала понад десять державних установ й університетів Техасу про те, що фінансовані Росією хакери отримали доступ до електронного листування між ними та компанією.

На сході України лінія активного фронту збільшилась, однак на деяких напрямках зменшилася інтенсивність бойових дій.

В Угорщині сталася серія помилкових списань коштів громадян, у яких зареєстрована банківська карта в App Store.

Спікер Військово-Морських Сил ЗСУ, капітан 3 рангу Дмитро Плетенчук повідомив, що на півдні окупанти втратили майже 60 плавзасобів.