Окупанти атакували дроном автомобіль поліцейських на Сумщині (фото)

Джерело: МВС України/Telegram

Ворог атакував безпілотником автомобіль поліції у Шосткинському районі Сумської області.

Службовий автомобіль повністю знищений, проте полісмени не постраждали.

Джерело: МВС України

Водночас від прицільного удару FPV-дрона був поранений місцевий житель, який проходив повз. Його негайно доставили до лікарні.

Джерело: МВС України

На країни Карибського басейну й Латинської Америки обрушився ураган “Брил”, внаслідок чого щонайменше шестеро людей загинули та декілька зникли безвісти.

В результаті авіаудару російських військ по Харкову постраждали шестеро людей, серед них є 8-річний хлопчик, повідомив Олег Синєгубов, голова обласної військової адміністрації.

3 липня рада Федерації та держдума РФ ухвалили заяву про припинення участі своєї делегації у Парламентській асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі. Раніше голова держдуми РФ В’ячеслав Володін відповідальність за це рішення поклав на “Вашингтон та Брюссель” через те, що в РФ, мовляв, “не дають висловити свою позицію”.

У червні Україна імпортувала 858 300 МВт-год електроенергії, що на 91% більше порівняно з попереднім місяцем, згідно з даними моніторингу ExPro Electricity.

Угода з РФ можлива лише про припинення вогню, про тимчасове перемир’я. Повноцінний мир з Росією неможливий (принаймні з цим режимом). Таку думку висловив український публіцист, письменник і журналіст Віталій Портников.