У 80-річному віці помер актор Мартін Малл

Джерело: CNN

27 червня у 80-річному віці помер актор Мартін Малл, який зіграв у понад сотні фільмів та серіалів, серед яких “Розанна”, “Віцепрезидент”, “Сабріна – юна відьма”.

Про смерть актора повідомила його донька у соціальних мережах.

“Я з розбитим серцем повідомляю, що мій батько помер вдома 27 червня після довгої боротьби з хворобою”, – повідомила вона.

Мартін Малл з’явився на екранах у 1970-х роках у серіалі “Мері Хартман, Мері Хартман”, а згодом у його спін-оффі “Папороть сьогодні увечері”.

У 1985 році він зіграв полковника Мастарда у фільмі “Підказка”. Далі він знімався у різних комедійних серіалах.

За свої ролі Малл отримав низку нагород, зокрема премію CableACE у 1985 році за псевдодокументальний фільм “Історія білих людей в Америці”. За роль Боба Бредлі у фільмі “Віцепрезидент” був номінований на “Еммі” у 2016 році.

  • Актор Білл Коббс – найбільш відомий за ролями охоронця у фільмі “Ніч у музеї” та менеджера Вітні Хьюстон у фільмі “Тілоохоронець” – помер у віці 90 років.

Станом на 16:00 в середу, 3 липня, кількість бойових зіткнень по всій лінії фронту зросла, і складає понад 90. Українські захисники стримують натиск російських окупаційних військ та завдають ворогу значних втрат. 

За словами семи високопоставлених джерел у кампанії Байдена, Білому домі та Національному комітеті Демократичної партії, віцепрезидентка США Камала Гарріс є найкращою альтернативою для заміни президента США Джо Байдена, якщо він вирішить не продовжувати свою кампанію з переобрання.

В Україні прогнозують ймовірні послаблення відключення світла після 20-х чисел липня, сказав член наглядової ради НЕК “Укренерго” Юрій Бойко.

Україна веде переговори про постачання природного газу з Азербайджану до Європейського Союзу. Країна прагне зберегти свою роль транзитної країни та допомогти західним сусідам забезпечити енергетичну безпеку.

Співробітники Київської митниці виявили та вилучили опудало рідкісного яструба та частину черепа сайги, які намагалися незаконно вивезти до США.