3 людини загинули і 4 поранені внаслідок ранкових обстрілів Донеччини, — ОВА

Джерело:Вадим Філашкін/Telegram

Російські війська обстріляли Лиманську та Торецьку громади в Донецькій області. Голова Донецької ОВА Вадим Філашкін повідомив, що внаслідок ударів загинули три людини, а ще чотири отримали поранення.

Джерело: Вадим Філашкін

У Лиманській громаді під обстріл потрапило селище Зарічне, де росіяни вбили трьох людей, а також село Торське, де одна людина отримала поранення.

У Нью-Йорку Торецької громади дві людини зазнали поранень, і ще одна постраждала в Курахівці.

  • На Херсонщині за минулу добу і вранці 29 червня через російські обстріли загинули четверо людей, 12 отримали поранення, повідомила обласна військова адміністрація.
  • За інформацією ювенальних прокурорів, внаслідок збройної агресії РФ в Україні загинула 551 дитина, а понад 1411 отримали поранення.

До кінцевого терміну 2 липня понад 200 центристських і лівих кандидатів вибули з другого туру парламентських виборів у Франції. Чи завадить цей тактичний крок ультраправому Національному об’єднанню отримати владу 7 липня.

77-річний одеський композитор Борис Мамін зробив пропозицію своїй 70-річний коханій, тернопільській поетесі Марії
Карпик.

Викиди Google зросли майже на 50% порівняно з 2019 роком, повідомила компанія у вівторок у своєму екологічному звіті за 2024 рік. Це значно відрізняється від заявленої мети “досягти нульового рівня викидів до 2030 року”.

Північнокорейські посадовці вперше одягли значки з портретом Кім Чен Ина публічно. Це сталося на 10-му пленумі ЦК Трудової партії восьмого скликання.

Вранці 3 липня російські війська завдали масованої ракетно-дронової атаки по Дніпру. В ОВА повідомили про збільшення кількості постраждалих.