Євро-2024: матч між Німеччиною та Данією зупинили через грозу

Джерело: Independent

В суботу, 29 червня, матч Євро-2024 між Німеччиною та Данією у 1/8 фіналу Чемпіонату Європи зупинили через негоду.

Фото: Sebastian Stanbury/X

Станом на 36 хвилину, коли арбітр зупинив гру, рахунок був 0:0. 

Гра проходить в Дортмунді, Німеччина. Через потужну зливу та град вода ллється на стадіон. Деякі вболівальники танцюють під потоком води.

Арбітр Майкл Олівер розмовляє з іншими офіційними особами та, очевидно, намагається оцінити ситуацію, щоб відновити гру.

Приблизно через 20 хвилин дощ повністю припинився й матч продовжили.

Національне агентство з питань запобігання корупції виявило ознаки корупційного кримінального правопорушення в діях колишнього заступника Генерального прокурора, що свідчать про його незаконне збагачення на майже 29 млн грн.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про оперативну ситуацію на фронті станом на 22:00 3 липня. З початку доби відбулося 135 бойових зіткнень.

3 липня уряд Литви схвалив пропозицію Міністерства національної оборони про вихід з Конвенції, що забороняє використання касетних боєприпасів. Документ розгляне литовський Сейм.

Засновник ГО “Експертний корпус”, начальник відділу Українського інституту національної пам’яті, а нині командир роти 206 батальйону 241-ї бригади ТрО Роман Кулик закликав командування об’єктивно оцінити можливості війська та дослухатися до військових. Військовослужбовець повідомив про втрати у своїй роті через надскладні, як він наголосив, “фантастичні” задачі.

Станом на сьогодні українські міста будують не більше 20% від заявленого президентом Володимиром Зеленським 1 ГВт маневрових потужностей “до зими”.