Каньє Вест, ймовірно, приїхав до Москви – ЗМІ

Джерело: Яна Рудковська/Telegram

Американський репер Каньє Вест прибув до Москви і зупинився у центрі російської столиці, стверджує російська продюсерка Яна Рудковська. Вона сподівається, що він виступить на найбільшому стадіоні РФ, “Лужниках”.

“Зупинився у самому серці Москви! Схрестили пальці на шоу в “Лужниках”. Мої ставки якщо воно буде, то 80 тисяч sold out за три дні. Тиждень максимум”, – написала Рудковська.

На сайті “Лужників” жодної інформації про виступ музиканта немає.

ЗМІ повідомляють, що Каньє Вест прибув до Москви на святкування дня народження російського модельєра Гоші Рубчинського, якому вчора виповнилося 40 років. Рубчинський та Вест давні друзі. У грудні 2023 року Гоша Рубчинський став керівником відділу дизайну компанії Yeezy, якою володіє американський репер Каньє Вест.

В мережі шириться відео, де нібито Каньє уже в столиці РФ. Проте, наразі підтверджень цьому факту немає.

“Нарцис” — це ярлик, який набув популярності протягом останнього десятиліття і застосовується до тих, кого вважають зарозумілим, егоїстичним або самозакоханим. Однак з поширенням цього терміну з’явився інтерес до типу шкоди, яку нарциси можуть завдати оточенню.

Речник президента Володимира Зеленського Сергій Никифоров заявив, що інформація про інтерв’ю президента Володимира Зеленського американському журналісту Такеру Карлсону не відповідає дійсності. Раніше той брав інтерв’ю у президента РФ.

У німецькому МВС засудили гравця турецької збірної по футболу Меріха Деміраля у тому, що під час матчу Євро-2024 він показав “вовчий салют” – жест, який асоціюється з турецькою правоекстремістською групою “Сірі вовки”.

Останнім часом прикордонники фіксують все більше спроб нелегально перетнути кордон. Речник Держприкордонслужби Андрій Демченко заявив, що чоловіки готові платити “перевізникам” від $3000 до $20 000.

Протягом минулої доби, 3 липня, по всій лінії фронту зафіксовано 161 бойове зіткнення.