Матч Англія-Словаччина: де і коли дивитись поєдинок Євро-2024

Джерело: #Букви

У неділю, 30 червня, пройде третій матч 1/8 фіналу Євро-2024, де збірні Англії та Словаччини змагатимуться за вихід до чвертьфіналу. Гра відбудеться на “Арені АуфШальке” у Гельзенкірхені. Початок о 19:00 за київським часом.

Трансляція матчу Англія – Словаччина буде доступна в ефірі місцевих телеканалів Суспільного та у медіасервісі MEGOGO.

Англія вийшла до плейоф Євро-2024 з першого місця групи C, набравши 5 очок. Вона перемогла Сербію (1:0), зіграла внічию з Данією (1:1) і Словенією (0:0).

Словаччина пройшла до плейоф з третього місця в групі E, де виступала і збірна України. Всі команди групи набрали по 4 очки, але Україна мала найгіршу різницю забитих і пропущених м’ячів, тому посіла останнє місце. На шляху до 1/8 фіналу Словаччина перемогла Бельгію (1:0), програла Україні (1:2) і зіграла внічию з Румунією (1:1).

  • В суботу, 29 червня, матч Євро-2024 між Німеччиною та Данією у 1/8 фіналу Чемпіонату Європи зупинили через негоду.
  • 26 червня збірна Грузії виграла у Португалії з рахунком 2:0 та вийшла до 1/8 фіналу Євро-2024.
  • Українська команда не змогла отримати перевагу у грі над бельгійськими футболістами, тож залишає Євро-2024.

4 липня 1999 року одружилися футболіст Девід Бекхем та модельєрка Вікторія Адамс. Сьогодні подружжя відзначає 25-ту річницю від дня весілля.

У TikTok стають популярними відео про досвід старших доньок у сім’ї, що призвело до тренду “Синдром старшої доньки”. Тренд почався з відео шлюбної і сімейної терапевтки Кеті Мортон, яка розповіла про цей синдром та його ознаки. Її відео стало вірусним, і користувачки почали ділитися своїм досвідом.

Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю для Bloomberg прокоментував чутки про керівника Офісу Президента Андрія Єрмака й назвав його “потужним менеджером”.

В Україні станом на сьогодні налічується близько 11,1 млн чоловіків від 25 до 60 років, яких потенційно можна мобілізувати. З-поміж цього числа заброньовано 565 тисяч осіб, сказав народний депутат Дмитро Наталуха з фракції “Слуга народу”.

Федеральна служба безпеки РФ (ФСБ) затримала командира 83-ї окремої гвардійської десантно-штурмової бригади, полковника Артема Городилова, який командував російськими військами в Бучі.