На пляжі в Одесі міна здетонувала поруч з відпочивальниками

Джерело: Новини.LIVE Одеса

У неділю, 30 червня, в соцмережах з’явилася інформація про вибух морської міни на пляжі в Одесі. На опублікованому відео видно, що вибух стався за кілька метрів від людей, які плавали в морі.

Водночас за оприлюдненими кадрами, ніхто з людей в результаті події не постраждав.

Зазначається, що єдиний офіційно відкритий пляж в Одесі — це Калетон. Лише він відповідає всім нормам безпеки. На інших пляжах через російську військову загрозу відпочивати заборонено.

  • Внаслідок російського ракетного удару по Вільнянську Запорізької області кількість постраждалих зросла до 38 осіб, повідомив Офіс генерального прокурора 30 червня.
  • Протягом дня, 29 червня, російські війська здійснили 14 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 94 вибухи.

Апеляційний суд штату Нью-Йорк позбавив колишнього адвоката Дональда Трампа, ексмера Нью-Йорка Рудольфа Джуліані права займатися юридичною практикою в штаті.

Американська корпорація Apple видалила кілька VPN-сервісів з російського магазину AppStore на вимогу Роскомнагляду. З доступу зникли додатки таких сервісів, як Proton VPN, Red Shield VPN, Nord VPN і Le VPN.

Правозахисники заявили в четвер, 4 липня, що самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко звільнив щонайменше десять політичних в’язнів, включно з ветераном опозиції, хворим на рак.

Колишній менеджер з контролю якості Boeing стверджує, що протягом багатьох років працівники заводу регулярно забирали непридатні для польотів деталі з внутрішнього складу металобрухту і повторно використовували їх на складальних лініях.

4 липня 1999 року одружилися футболіст Девід Бекхем та модельєрка Вікторія Адамс. Сьогодні подружжя відзначає 25-ту річницю від дня весілля.