У Миколаєві сталася ДТП: постраждали шестеро осіб, серед яких – двоє дітей

Джерело: поліція Миколаївської області

У Миколаєві внаслідок зіткнення двох автомобілів постраждали шестеро людей, зокрема, дві дитини – чотирьох і девʼяти років.

Як зазначається, ввечері у суботу, 29 червня, на перехресті вулиць Лягіна та Потьомкінської у центрі міста зіткнулись Toyota Land Cruiser Prado і ВАЗ-21110 під керуванням 39-річних чоловіків.

“Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля ВАЗ-21110 та його пасажири чотирьох, девʼяти, 28, 35 та 55 років з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості були доправлені до медичних закладів”, – поінформували у поліції.

Правоохоронці додали, що водій Toyota в аварії не постраждав.

Слідчі кваліфікували подію за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 ККУ “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”.

Поліціянти встановлюють обставини та причини аварії.

З 9 по 24 липня в усіх областях України будуть введені зміни в графіки відключень. Протягом цих двох тижнів у кожній області буде один день без обмежень. 

Україна отримала третій зенітно-ракетний комплекс Patriot від Німеччини. Про це повідомив посол Німеччини в Україні Мартін Єґер у мережі X.

За даними Sinoptik.ua, погода на вихідні буде дуже спекотною. У деяких регіонах пройдуть невеликі дощі, проте рятівної прохолоди від них не варто чекати.

Сьогодні, 5 липня,  голова угорського уряду Віктор Орбан прибув до Москви з офіційним візитом і планує зустрітись з Володимиром Путіним.

Президент РФ Володимир Путін заявив, що Росія серйозно ставиться до заяв Дональда Трампа про те, що у нього є пропозиції щодо швидкого припинення війни в Україні.