У Франції стався збройний напад під час весілля: є жертви

Джерело: dpa

На північному сході Франції, у місті Тьйонвіль, під час весілля членів турецької громади невідомі влаштували стрілянину, унаслідок чого загинула одна особа, ще п’ятеро – дістали поранення.

За даними видання, близько 100 людей брали участь у застіллі в банкетному залі, коли троє нападників, які приїхали на позашляховику, відкрили вогонь із двох автоматів і дробовика. Вони втекли з місця злочину до приїзду екстрених служб.

У результаті нападу один молодий чоловік загинув і п’ятеро людей постраждали, деякі з них у важкому стані. Зокрема, вагітна жінка зазнала легких поранень, у неї шоковий стан.

Мотив нападу поки що невідомий. Проводиться розслідування інциденту.

Латвія поставить Україні понад 2,5 тисячі бойових безпілотників за 4 мільйони євро в рамках коаліції БпЛА до кінця липня.

Кір Стармер, лідер партії Лейбористів, офіційно став прем’єр-міністром Великої Британії після приватної церемонії з королем Чарльзом ІІІ у Букінгемському палаці.

Згідно з результатами опитування аналітичного центру Policy Solutions, угорське суспільство наразі вважає Україну більшою загрозою, ніж Росію.

Жахливі сновидіння та галюцинації, які з’являються у момент пробудження, можуть бути ознаками початку розвитку вовчака чи інших системних аутоімунних захворювань, таких як ревматоїдний артрит.

Сьогодні, 5 липня, свій день народження міг святкувати розвідник 93 окремої механізованої бригади “Холодний яр” та глава громадської організації “Захистимо Протасів Яр” – Роман Ратушний. Проте, хлопець загинув 9 червня 2022 року, не доживши до свого 25-ліття менше, ніж місяць.