Літак Ізраїльських авіаліній здійснив екстрену посадку в аеропорту Анталії

Джерело: CNN Türk

Через погане самопочуття одного з пасажирів в аеропорту Анталії здійснив екстрену посадку літак Ізраїльських авіаліній El Al. Невдовзі виникли проблеми з дозаправкою літака.

“В аеропорту Анталії здійснив екстрену посадку літак ізраїльської авіакомпанії El Al, який прямував зі столиці Польщі Варшави до столиці Ізраїлю Тель-Авіва”, – йдеться в повідомленні.

За даними видання, літак отримав дозвіл на незаплановане приземлення через погане самопочуття одного з пасажирів. У цьому зв’язку літак планувалося дозаправити в аеропорту екстреної посадки, але із цим виникли складнощі.

“Паливо мали надати літаку з гуманітарних міркувань, але коли відповідна процедура мала бути завершена, капітан вирішив піти за власним бажанням”, – зазначено в матеріалі.

Також вказується, що деякі ізраїльські ЗМІ поінформували про те, що офіційні особи аеропорту Анталії відмовилися надати паливо для літака, оскільки авіакомпанія, яка летіла із Варшави до Тель-Авіва, базується в Ізраїлі.

Сьогодні, 5 липня, свій день народження міг святкувати розвідник 93 окремої механізованої бригади “Холодний яр” та глава громадської організації “Захистимо Протасів Яр” – Роман Ратушний. Проте, хлопець загинув 9 червня 2022 року, не доживши до свого 25-ліття менше, ніж місяць.

У Миколаєві суд скасував штраф 25,5 тисячі гривень, який ТЦК наклав на чоловіка. За новим законом про мобілізацію, громадян не можна карати за неповідомлення даних, які вже є у держави.

Згідно з опитуванням, проведеним Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) половина українців вважають, що Україна не отримає від партнерів достатньо підтримки, аби ефективно протистояти РФ.

З 9 по 24 липня в усіх областях України будуть введені зміни у графіки відключень. Протягом цих двох тижнів у кожній області буде один день без обмежень. 

Україна отримала третій зенітно-ракетний комплекс Patriot від Німеччини. Про це повідомив посол Німеччини в Україні Мартін Єґер у мережі X.