Раян Ґослінґ врятував життя Емілі Блант під час зйомок «Каскадера»

Джерело: Entertainment Weekly

Канадський актор Раян Ґослінґ врятував життя партнерки за стрічкою “Каскадери”, англійської акторки Емілі Блант.

Як розповіли актори, в цей день знімальний майданчик “Каскадерів” охопив мусон. Тож, Раян фактично був змушений рятувати Емілі від затоплення. Вона медитувала у своїй гримерці та не почула попередження про небезпеку.

“Так, ця історія смішна. Якщо чесно сказати, я не знала, що у табір вдарив мусон. У мене була тиха маленька 22-хвилинна медитація наодинці, коли мої двері відчинилися. Це було ніби ураган, і Раян був як останній із могікан: “Тобі потрібно йти!” Тепер він вважає, що я занадто багато медитую. Трейлери попливли. Я маю на увазі, що я була здивована тим, що мій водій, Скотт, не прийшов та не постукав у двері зі словами: “Ми повинні їхати”. Скотт просто слухав Spotify”, — розповіла Блант.

Довідка. Прем’єра стрічки “Каскадери” відбулася 25 квітня. Картина від Девіда Лінча (“Джон Вік”, “Швидкісний потяг”) розповідає про каскадера, який опиняється в центрі пригод після того, як зірка, яку він дублює, загадково зникає.

Участь північнокорейських військових у війні проти України на боці РФ може призвести фактично до Третьої світової війни.

Президент Південної Кореї Юн Сук Йоль і президент Польщі Анджей Дуда в четвер, 24 жовтня, засудили відправку військ Північною Кореєю до Росії як глобальну загрозу безпеці.

Лідер фракції “Євросолідарність” Петро Порошенко передав українським захисникам на фронті нову партію FPV-дронів, засобів РЕБ та іншої техніки на суму 46,5 мільйонів гривень.

Олександр Усик, чемпіон світу у важкій вазі за версіями WBC, WBA, WBO та IBO, планує продати фото з автографом Тайсона Ф’юрі, щоб передати кошти на підтримку українських військових.

Укрпошта презентувала лімітований випуск колекційної поштової марки на честь бійців спецпідрозділу Головного управління розвідки Міноборони “Kraken”.