Кількість постраждалих внаслідок удару по Дніпру зросла до 53 осіб

Джерело: Сергій Лисак/Telegram

Вранці 3 липня російські війська завдали масованої ракетно-дронової атаки по Дніпру. В ОВА повідомили про збільшення кількості постраждалих.

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що у Дніпрі, за уточненою інформацією, вже 53 постраждалих внаслідок масованого обстрілу. Четверо з них – у важкому стані.

Нагадаємо, на місці атаки розгорнуто мобільний пункт поліції. Правоохоронці приймають звернення від постраждалих, реєструють повідомлення про пошкодження. Психологи поліції надають екстрену психологічну допомогу постраждалим людям.

Водночас, доки обласний центр ліквідує наслідки масованої атаки, війська РФ продовжують обстрілювати Нікопольщину.

Протягом дня по району цілив дронами-камікадзе та артилерією. Під ударами були сам Нікополь, Покровська, Марганецька та Мирівська громади.

Лисак зазначив, що через обстріли пошкоджено інфраструктуру. Руйнувань зазнали чотири приватні будинки, 5 господарських споруд, гуртожиток, вантажівка та газогін.

Станом на 22:00 п’ятниці, 4 жовтня, від початку цієї доби на фронті відбулося 97 бойових зіткнень. Найгарячіша ситуація на Курахівському напрямку. Також ворог активний на Покровському, Куп’янському та Лиманському напрямках.

Протягом дня, 4 жовтня, армія РФ здійснила 50 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 84 вибухи. 

У п’ятницю, 4 жовтня, суд у Мінську засудив десяток осіб до тюремного ув’язнення від двох до 25 років за допомогу в скоєнні того, що Білорусь назвала “терористичним актом” на військовому аеродромі за межами столиці минулого року.

Президент України Володимир Зеленський в п’ятницю, 4 жовтня, провів засідання Ставки в Сумській області.

Днями Букви розмістили допис про родину російського окупанта, де на першому фото – неповнолітня 9-класниця…