На Київщині жінка скинула собаку з залізничного мосту: її розшукує поліція

Джерело: Поліція Київської області

У місті Яготин Київської області невідома жінка скинула собаку з залізничного моста. Зараз її розшукують правоохоронці.

За повідомленням правоохоронців, днями до них звернулась жінка, яка повідомила, що місцева жителька скинула тварину з мосту.

Попередньо встановлено, що зловмисницею може бути 65-річна жінка, місцева мешканка. На цей час поліціянти продовжують з’ясовувати всі обставини події та встановлювати можливих свідків.

Щодо собаки. то його, завдяки зусиллям небайдужих та волонтерів, привезли до ветлікарні для обстеження та надання необхідної допомоги.

Слідчі Яготинського відділення поліції Київщини розпочали досудове розслідування за фактом жорстокого поводження з тваринами (ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу України). Слідство триває.

Громадян, які стали свідками злочину, просять звернутись до місцевої поліції за телефоном чи зателефонувати на спецлінію “102”.

Цього тижня три українські атомні станції уклали угоди на зведення захисних споруд. Попри те, що Хмельницька — це найменша АЕС в Україні (має в експлуатації 2 енергоблоки), витрати на її захист сягнуть 1,7 мільярда гривень. Це найбільша сума серед усіх станцій.

Улітку 2024 року російські окупанти стратили чотирьох українських військових на території агрегатного заводу у Вовчанську за наказом командування.

Президента Аргентини Хав’єра Мілея звинуватили у плагіаті частини його нещодавньої промови на Генеральній асамблеї ООН, яка нагадує слова з політичного серіалу “Західне крило” (The West Wing).

Вінтажний Ferrari Анджеліні Джолі буде виставлений на аукціоні Christie’s у Парижі 20 листопада.

У Венесуелі від жовтня почали святкувати Різдво. Міста прикрасили святковими декораціями, щоб відволікти населення від нещодавніх скандальних виборів.